01 mei 2006

Ontgoocheld

Aflevering drie in de "ongewenst bezoek"-saga (wat voorafging).

Neen, ik ben niet niet boos. Ik ben ontgoocheld. Eén ding hadden we nog niet geprobeerd. Starvation. Van mijn hart een steen gemaakt. Sammy zou alleen nog door het kattenluik naar binnen komen. Awel, sinds zaterdagmorgen is hij welgeteld 2 keer binnen geweest. De eerste keer heb ik hem nog geholpen. Luik open gehouden en bordje met Kitekat onder zijn neus geduwd. Met rund, lam en wortelen. In saus. Voor wie het interesseert. En dan vandaag in de vooravond, de grote doorbraak. Helemaal op eigen kracht binnen. Wow.

Ik had er graag een fles op gekraakt. Maar helaas. Een uur eerder had het mormel het feestje al verbrod. Want magneetje of geen magneetje, als je maar hard genoeg duwt dan gaat dat luik wel open. Zo blijkt nu. Geeft een mens daar dan eens 80 euro aan uit. Plan B dan maar zeker? Waar had ik dat slagersmes nu ook al weer gelaten?

Technorati Tags: , ,

1 opmerking:

Anoniem zei

Is er geen reverse-mode aan dat kattenluikje? Dan doe je die lelijke kat van de buren toch gewoon dat magneetje aan, en laat je op het signaal van het magneetje het luikje dicht i.p.v. open. Dan kan de Sammy vrolijk in en uit huppelen. Zonder magneetje.