17 mei 2006

Inbreker

Ongewenst bezoek, aflevering 4 (wat voorafging).

De nacht van maandag op dinsdag. Ongeveer half vier. Ik word wakker van lawaai beneden. Gebonk tegen het kattenluik in de binnendeur. Dat had ik voor het slapengaan gesloten. Dat moet Sammy zijn, denk ik. De sukkelaar. Beneden toch maar heel stilletjes de deur open gedaan. Je weet maar nooit. Het licht aan. Opeens stormt het mormel, jawel, in pure kamikaze-stijl uit de bureau en met een luide knal door het kattenluik. Dat was dus wel degelijk gesloten, in beide richtingen. Ongelooflijk.

Dat mormel heeft duidelijk teveel gewelddadige computerspelletjes gespeeld. En deze keer liet hij ook meer dan alleen een indringende pisgeur achter. Aan het luik vond ik bloedsporen en plukken haar. Kamikaze, jawel. Maar of dat hem zal tegenhouden? Doubt it. Radeloos worden we er van. Dan maar een betonplaat voor het buitenluik gezet. En nu de eigenaars van het mormel opsporen. Want als dit niet snel opgelost geraakt zitten we deze vakantie met een groot probleem.

Technorati Tags: , , , ,

2 opmerkingen:

Dj SsS zei

misschien toch voor minder strenge wapenwet gaan, en het mormel naar de kattenhemel sturen. niet vergeten rouwkrans te sturen naar de buren (wanneer gelokaliseerd)

duivenmelker zei

een biefstuk met gif is ook altijd effectief, wel Sammy dan binnenhouden!