07 oktober 2006

Verfweekend

Nog een geluk dat ik niet opgeroepen werd als bijzitter voor de verkiezingen morgen want dit weekend staat het eerste (van hopelijk niet meer dan drie), verf- en afwerkingsweekends ten huize dimboo op de agenda. Na een valse start (te laat in bed en van schuren en stof krijg ik het vliegend ..., kortom ik was on-uit-staan-baar deze morgen) kwam het nog allemaal goed en zitten we nu mooi op schema. We hebben wat afgelachen met onze The Block-imitaties ("meerwaarde!", "kamerprijs!").

Morgen gaan we vroeg gaan stemmen (op de goeie, uiteraard) en proberen we nog voor de eerste verkiezingsuitslagen klaar te zijn. Zodat we snel W kunnen gaan oppikken die een weekendje bij de meter is gaan logeren.

Hopelijk kan ik morgen met een even goed gevoel gaan slapen. En ik hoop nog meer dat al die buitenlandse journalisten die in Antwerpen zijn neergestreken, morgenavond zo rond tien uur afdruipen terwijl ze zich afvragen waarom ze in godsnaam naar ons land werden overgevlogen om gemeenteraadsverkiezingen te verslaan.

Tags: , ,

1 opmerking:

Barton zei

'k Weet niet wat Antwerpen en die journalisten in deze post komen te doen. Snap't verband niet. Iets gemist zeker?