25 oktober 2006

Hopla

Nog een reden waarom ik steeds minder dvd's koop. Ik word niet graag uitgescholden voor Piet Piraat. Op gehuurde dvd's nog tot daar aan toe, maar nadat ik 30 van mijn zuurverdiende euro's voor zo'n schijfje heb neergeteld? Daar worden we nijdig van. "Je steelt ook geen ...", ik denk niet dat de echte piraten zich daardoor laten afschrikken.

En je kan die zever helaas ook niet wegzappen. Voor ons is dat niet zo'n onoverkomelijk probleem. Net genoeg tijd om een drankje en wat chips te gaan halen. Maar ik kan u verzekeren, voor een 16-maand oude peuter die graag een aflevering van Hopla wil zien, duren die 30 seconden een eeuwigheid. "Hopa! Hopa!", van zodra de tv aangaat is er geen houden meer aan. En als het niet snel genoeg gaat, wipt W van pure opwinding uit de zetel. En dat we die dvd niet mogen kopiƫren en dat hij van Universal is (nog eens 10 niet-wegzapbare seconden!), dat zal hem worst wezen.

PS: op de Hopla-dvd staat gelukkig niet het agressieve "Je steelt ook geen ..."-filmpje maar de standaard BAF-intro (met dat New Order-deuntje). En gelukkig krijgen we dat, dankzij het geheugen van de dvd-speler, niet elke keer te zien.

Tags: ,

3 opmerkingen:

A zei

Misschien moet ik het deuntje van New order maar aanleren aan W..kwestie van gewenning he?

Anoniem zei

Gewoon downloaden die shit!
Dan heb je er geen last van.
Vorige week nog Pingu Forever binnengehaald, dolle pret!

annovic zei

"Piraterij is een misdrijf!': je moet het Dijf eens horen uitspreken, echt hilarisch!