12 oktober 2006

Filmfestival

Voor ons begon het academiejaar altijd pas echt ná het filmfestival. Maar de tijden dat we een abonnement cadeau kregen voor onze verjaardag en tot drie films per dag konden gaan bekijken, liggen héél ver achter ons. En kijk, het 33ste Filmfestival Gent is al enkele dagen bezig en als ik niet oplet mis ik het nog helemaal.

Weer heel wat films aangestipt in het programma, nu moet ik er nog geraken. Alleen de films die om half elf starten komen voor mij in aanmerking, dus dat maakt het kiezen toch iets makkelijker. En ik spits me toe op de World Cinema-films die vaak niet bij ons in de zalen komen. De rest zie ik in de komende maanden wel gewoon in de cinema, maak ik mezelf altijd wijs.

Enfin, morgen ga ik in de Kinepolis naar Life in Loops kijken. En zondag moet ik nog kiezen uit Joni's Promise en Finished. En maandag wordt het waarschijnlijk Container. En dinsdag willen we absoluut 4:30 niet missen. En daarna zien we nog wel. Er zijn voor al deze films trouwens nog plenty of tickets beschikbaar. Niet dat ik het erg vind om alleen naar de cinema te gaan.

Tags: ,

Geen opmerkingen: