12 september 2006

Showtime (bis)

A mag op haar beide oren slapen. Want voor de nieuwe oogst van onze favoriete fruit company halen we niet meteen onze VISA-kaart boven. Nochtans had Steve Jobs enkele verrassingen voor ons in petto. En dan hebben we het niet over zijn nieuwe outfit. Waarmee hij trouwens niet zou scoren bij Trinny en Susannah.

Neen, wild worden we niet van de nieuwe iPod (30 of 80 Gb, spelletjes, een beter -maar nog altijd even klein- scherm, jaja ... pfff) en iPod nano (nu verkrijgbaar in vijf kleuren, ziet er uit als de iPod mini van vroeger, wél met een batterij die het 24 uur uitzingt). Maar die nieuwe iPod shuffle (79 euro, 1 GB, aluminum, nog kleiner en je ziet hem niet meer liggen) zou wel eens het perfecte verjaardagsgeschenk kunnen zijn (hint, hint).

Ook over het nieuwe filmaanbod op de iTunes Music Store kunnen we kort zijn. Voorlopig enkel beschikbaar in de VS en alleen nog maar films uit de Disney-stal (Disney, Pixar, Touchstone Pictures en Miramax). Geen nood, want ook op de set-top box (met alles er op en er aan, trouwens) waarmee we die films op onze tv gaan bekijken, is het nog tot volgend jaar wachten. Maar in tegenstelling tot wat Belgacom en Telenet door onze strot proberen te rammen, wil ik voor dit bakske wel met plezier 300 euro neertellen. Niet dat ze er wakker van zullen liggen want met de huidige downloadlimiet (10 gigabyte per maand voor een standaard "breedband"-abonnement) hebben Belgacom en Telenet meteen een flink wapen in de concurrentiestrijd met iTunes in handen.

Technorati Tags: , , , , ,

3 opmerkingen:

Anoniem zei

de gever van een verjaardagscadeu moet wel zelf voldoende het nut inzien van zo een bakske, al la iPod shuffle. Want ja, denk een leek als ik, de kunt dat toch enkel maar verliezen als het zo klein is?
dus bij deze, wat meer uitleg graag en wie weet wordt oktober wel een geluksmaand voor je?

dimboo zei

Wees gerust, ik verlies zo'n spullen niet. En in tegenstellling tot A laat ik ze ook niet vallen!

Nu, een shuffle kan wel tegen een stootje en dus krijgt A dan mijn oude. En het voordeel aan dingen die maar 80 euro kosten is dat ik ze mij zonder verpinken zelf cadeau kan doen. :-)

Anoniem zei

Dan maar geen verjaardagscadeu, of eentje à la: 'een kussen voor in de zetel met kerstmotief' .