01 september 2006

1 september

Ik denk dat veel mama's en papa's vandaag een snipperdag (of toch enkele snipperuurtjes) genomen hebben voor de eerste schooldag van zoon- en/of dochterlief, want het was op de weg niet drukker dan gisteren (niet dat ik daar op mijn fiets veel last zou van hebben gehad). Voor ons is 1 september gelukkig nog een paar jaar een dag zoals een andere.

Maar het wordt nu wel tijd om nog enkele zaken te regelen. Want, jongens en meisjes, binnen twee maanden is het al herfstvakantie. De voorbije drie jaar trokken wij begin november altijd voor enkele dagen naar Parijs. Maybe it was something i said, maar de laatste keer dat we daar waren braken er rellen uit en stond de stad een maand lang in brand. Daar tonen we ons gezicht dus maar beter even niet. Ik heb nog 6 vakantiedagen op te maken voor kerstdag, maar zoveel geluk heeft A niet. Dus moeten we ons beperken tot een lang weekend en zoeken we het beter dicht bij huis. In Londen is A nog nooit geweest en Amsterdam zegt ons ook wel iets. Venetië staat al héél lang op mijn verlanglijstje, in Rome wil ik ook nog zeker eens geraken en naar Barcelona gaan we graag nog eens terug. Maar dat zal voor een andere keer zijn.

Maar, first things first. Ik heb nog maar een maand (slik!) om een feestje te organiseren. Voor mezelf. Aan de kassa van de cinema vragen ze nog altijd "Student?" maar intussen zitten we wel al aan de 35. En dat moet gevierd worden natuurlijk. In Duitsland (als papa dat maar niet hoort!) zien ze me zo graag dat ze er een feestdag van gemaakt hebben. Maar we zoeken dus nog een zaal en iemand die plaatjes draait. Alle tips zijn welkom.

, , , , ,

2 opmerkingen:

annovic zei

Amsterdam heb ik pas gedaan met mijn liefste en dat was zeer romantisch: de Jordaan is daarvoor de topper, leuke wandelingen te maken, mooie architectuur daar aan de grachten en leuke, speciale winkeltjes en cafeetjes. Volgens mij de moeite om er een weekendje van te maken! En voor de ware shopper heb je daar dan ook de buurt van 't Leidseplein.
allez, wat voor bestemming het ook wordt, veel plezier alvast met de planning en de uitvoering ervan!

Annovic zei

aha, gij plant een feestje? Bij ons (de '76-ers) hebben we eindelijk de knoop doorgehakt: een dertigers-feest op 27/10 in de kleine zaal van Petrol (helaas dus wel in Antwerpen), bij deze zijn A. en jij alvast uitgenodigd, de officiële flyer volgt nog.