18 januari 2007

Flagship store

Een Ikea in Gent. Zelf ben ik niet zo'n fan, maar dat wist u al. De oortjes van mijn talrijke en trouwe vrouwelijke lezers (dat wist u ook al) begonnen wél meteen te flapperen.

We vergaten gisteren nog te vermelden dat de Ikea in Gent niet zomaar een Ikea wordt. Want de Zweedse meubelgigant gaat in The Loop haar grootste vestiging van België bouwen. En ze willen er iets speciaals van maken, het wordt dus niet zomaar de zoveelste "banale schoendoos". The flagship store, zoals ze dat in Amerika zouden zeggen.

Ik hou nu al mijn hart én mijn VISA-kaart vast.

Tags: , ,

3 opmerkingen:

lucas zei

Als meubelmaker had ik het ooit moeilijk om door Ikea te lopen. Pure woede was het wat ik voelde als ik zag welke (behoorlijke kwaliteit) tegen welke (lage) prijs werd aangeboden.
Ik heb mijn mening herzien.
Lees om te beginnen dit http://www.marcelgrauls.be/content/view/13/2/
Bedenk dat Ikea voor menig gezin de mogelijkheid biedt om voor een laag budget toch leuk te wonen.
De prijzen zijn ontzettend laag zeker in vergelijking met de grote merken waar de prijzen irëeel hoog zijn.
Ik heb duizend maal meer sympathie voor Ikea dan voor zeg maar Cassina.
En tot slot: de duizenden mensen die elke week naar Ikea trekken kunnen toch niet allemaal idioten zijn.
Ik hoop alleen dat ze de inplanting van Ikea in Gent verkeerstechnisch goed doen. Want waar Ikea komt, komen er verkeersproblemen.

Barton zei

In Ikea koop je geen meubelen. In Ikea koop je een concept en krijg je het materiaal (planken en vijzen) en een plan om het zelf te doen. Businesswise is dat heel goed gezien!

Wel spijtig dat menig woonkamer er nu hetzelfde begint uit te zien. Combineren is dus nodig. Ik combineer dan ook Ikea met Habitat.

annovic zei

amai, en dat uit 2 mannenmonden, chapeau! ;-)
Ja, ik was al op de hoogte dat 't de grootste ikea van België wordt, naar het schijnt met roltrappen en al! Ik ben nu al zo blij als een klein kind dat verlangt naar zijn verjaardag!
Nog 11 maanden te gaan!
en inderdaad: kringloop+ikea+habitat+vlooienmarkt= origineel!