13 januari 2007

Spaargeld

Ik was weer not impressed toen ik op 2 januari zag wat mijn spaarcenten vorig jaar hadden opgebracht. Mijn eerste goede voornemen van het jaar was dan ook om die centen in 2007 meer te laten opbrengen. Natuurlijk trappen wij al lang niet meer in de (tijdelijke) spaarpromoties van de grootbanken. Want 1,5 + 2 = nog altijd veel te weinig. Maar sinds vandaag hoef ik niet verder te kijken. Want we hebben een auto gekocht.

Ja, die Partner. Nog een weekje wachten en dan is hij echt van ons. Vooral van A dan, die hem nodig heeft voor het woon-werkverkeer. En daar ben ik heimelijk een beetje jaloers op (en niet alleen omdat ik op de fiets tegenwoordig wel elke dag een storm moeten trotseren). Een nearly new car, maar wat een prachtige en comfortabele wagen! Met alles er op en er aan, full option zoals dat momenteel op het autosalon heet. Lichten die automatisch aanfloepen wanneer het donker wordt (of wanneer je een tunnel inrijdt, merkten we tijdens de proefrit) en nog meer van die handige snufjes. Maar vooral, ik zal W weer zelf in en uit de auto kunnen laden zonder pijn te lijden.

Tags: , , , , ,

1 opmerking:

Barton zei

Onwaarschijnlijk dat zoveel grootbanken zich inlaten met deze platte promotiepraktijken. Ik walg er echt van.

Sinds vorige week staat m'n geld voortaan bij Rabobank.be. Transparant, een van de hoogste percentages én volledig internetbased.

Helaas krijg je bij hen geen betaalkaart dus moet je tegelijk wel bij een grootbank blijven, maar daarom niet al je spaargeld.