21 januari 2007

Echo 4

We zijn halfweg, jongens en meisjes. Iets meer dan 20 weken om precies te zijn. Tijd voor echo 4 dus. Nummer 2 groeit als kool, weegt nu 361 gram en meet (update!) 14,7 cm (bij benadering, natuurlijk). De eerste echo's zijn altijd de leukste en de mooiste. Inderdaad, voor wie de vorige filmpjes heeft gezien, is deze echo al veel minder interessant. Spoel misschien snel door naar 2:07 waar het hartje en de aorta duidelijk te zien zijn.

Eigenlijk duurde deze echo nog enkele minuten langer. Een paar heel interessante minuten. Ja, het heeft even geduurd voor de gynaecoloog zeker was. Die minuten heb ik er natuurlijk uit geknipt. Niet dat het staatsgeheim is of zo, maar we houden het graag nog even voor onszelf. Misschien wel tot 6 juni. Intussen kan u hier gerust een gokje wagen. Zet er dan ook even bij waarom u denkt dat W een broertje of een zusje krijgt. Extra suikerbonen voor de origineelste inzending!

Halfweg. Dat betekent ook dat we zo stilletjes aan in gang moeten schieten. Want aan de tweede kinderkamer is nog heel wat werk. Nu nog één groot rommelkot. Er moet nog een beetje gepleisterd worden, parket gelegd, geschilderd en behangen. Het houdt nooit op. En al heb ik daar nog wel even tijd voor, de ideeën voor het geboortekaartje mogen ook beginnen komen. Gelukkig moeten we nu nog maar één naam zoeken. Dat zal al moeilijk genoeg zijn.

Tags: , ,

7 opmerkingen:

Barton zei

Met respect voor jullie keuze hierin, maar eigenlijk begrijp ik het idee niet achter het jongen/meisje-stilzwijgen idee... Is het gewoon traditie?

Tante Chris zei

als jullie heeeeel blij zijn zal het een meisje zijn :-)

Nonkel Luc zei

ik denk dat W een broertje krijgt!!

Johnny (cash that is) zei

Mijn theorie is dat het een jongen is...
Waarom zou je anders een stuk uit de film moeten wegknippen voor leken. Enkel als de enige echte dimboo schlong (sorry voor het grof taalgebruik) zichtbaar is....
Either way (wat het ook wordt): proficiat met het halverwege zijn en doe zo verder!!!!!

Sandra zei

Volgens mij wordt het een meisje ... het heeft namelijk even geduurd voor de gynaecoloog zeker was ...

Dj SsS zei

twordt een manneke, een broerke voor den *W*. de dokter moest gewoon zeker zijn da de dimboo-dinges geen navelstreng was volgens mij, dus voor mij graag een extra portie suikerboontjes alsteblief :-)

annovic zei

Ik denk ook dat Waltje een broertje krijgt, waarom weet ik niet, maar ik heb zo'n gevoel...heeft Annelies vroeger ook eens niet gezegd dat ze graag 2 zoontjes wou? mmm....
Origineel idee voor bij de suikerbonen: ik heb een badge-making machine gekocht! Kan je badgkes maken van de eerste foto van de nieuwe spruit? 't Is maar een idee ;-)