20 december 2006

Echo 3

Bijna was er geen filmpje geweest van de derde echo van onze nummer twee. Niet omdat de videorecorder van de gynaecoloog het liet afweten. A was onze cassette vergeten in de wachtzaal. Gelukkig hebben wij een vriendelijke gynaecoloog want zelf kon ze de cassette natuurlijk niet snel eens gaan halen. Ahem.

Alles zag er prima uit. Bijna zeventien weken nu. Het zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dat #2 helemaal te zien is op de echo. Doorspoelen naar 00:50 want #2 zit op zijn/haar duim te zuigen (of in zijn/haar neus te peuteren?). Wel lastig die "zijn/haar". We zijn er dus nog niet uit of we het nu op voorhand willen weten of niet. Nieuwsgierig ben ik wel. Ik heb gisteren zowat het ganse filmpje in slow motion bekeken, op zoek naar een aanwijzing.

Tags: , ,

3 opmerkingen:

annovic zei

Nu A. ons heeft verlaten op de trein en wij daar allen heel erg verdrietig om zijn wil ik hier pleiten voor een blog-onderdeel van A. Zo kan ze ons op de hoogte houden van de nieuwe job en de collega's, 't kindje in haar buik en al de rest!
Please?

a zei

Tja, tis een gedacht, maar of el dimboo dat zal tolereren op ZIJN blog...? Ik zal moeten zorgen dat mijn info interessant genoeg is om op zijn blog te mogen. Ik doe mijn best!! Tot binnenkort!

Freya zei

't lijkt trouwens wel degelijk neuspeuteren :)