30 juni 2006

Feestje

De broertjes Dewaele weten natuurlijk al langer dan vandaag hoe ze een feestje moeten bouwen. En het moet gezegd het is wel een wijs concept om van een remix-CD meteen ook een live-act te maken. En afgaand op de tot ver buiten de Pyramid Marquee dansende en springende massa, Soulwax Nite Versions wérkt. Geweldig en alles maar ik miste toch je ne sais quoi.

Ook Hugh Harris, de gitarist van de mij tot vandaag volstrekt onbekende groep The Kooks was blijkbaar op zoek. "Mate, you don't know where i can get some XTC?", schreeuwde hij in mijn oor. "Euh, no sir, sorry". Ik begon al even te vrezen dat ik er na amper één dag Werchter al als een echte dopehead begon uit te zien maar gelukkig klampte hij ook andere omstaanders aan. No such luck. Maar gelukkig was er een sympathieke Studio Brussel-presentator in de buurt die blijkbaar wel wist waar naar toe and who was making calls in no time.

Technorati Tags: , , , ,

1 opmerking:

Anoniem zei

Yes indeed, in some moments I can reveal that I jibe consent to with you, but you may be considering other options.
to the article there is stationary a suspect as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with publication of this solicitation www.google.com/ie?as_q=avast antivirus 4.7 ?
I noticed the axiom you procure not used. Or you use the pitch-dark methods of helping of the resource. I possess a week and do necheg