01 juli 2006

Bikini

Een kalme dag hier op Werchter. Ben voor de sport dan maar eens een wandelingetje gaan maken. Het heeft nog niet geregend dit jaar en de wei rook dan ook, ondanks 80.000 (zeggen ze) zwetende lijven, nog redelijk fris. Bij dit weer valt er natuurlijk ook meer te zien. En neen, het is niet altijd even fraai. Kom op tegen (huid)kanker zou hier een vette kluif aan gehad hebben.

Het viel me op dat zowat elke sponsor op de één of andere manier je e-mailadres en gsm-nummer probeert te ontfutselen. Gratis iTunes-credits winnen? Vul je gegevens in op de Belgacom-stand. Even je mail checken bij Proximus? Eerst sms'en! Zelfs voor de teenslippers (uh!) van Het Nieuwsblad moest je je gsm bovenhalen. Pff, no thanks.

De grootste meute had zich verzameld aan de stand van Studio Brussel waar de wedstrijd Engeland-Portugal op verschillende schermen live te volgen was. Toen Beckham en co na de rust uit de kleedkamers kwamen, zette al wie een Engels paspoort op zak had "You'll never walk alone" in. Het heeft niet mogen baten. Engeland en strafschoppen, het zal nooit iets worden. Hopelijk zijn er aan de StuBru-stand geen ongelukken van gekomen.

Technorati Tags: , ,

Geen opmerkingen: