05 juni 2006

Feest

En daarmee is ons eind vorig jaar nieuw aanlegde terras en tuin nog voor de zomer van 2006 ingezegend geraakt. En het was gezellig. En er werd gemingled. Tussen D's bende en de treinbende van A. Sommigen hadden we in een eeuwigheid al niet meer gezien. Nog anderen blijven missing in action. Drank en vlees was er genoeg. En dankzij de ruime openingsuren van de Turkse bakkers hier, bleef niemand op zijn honger zitten.

Ik weet niet of W het in de gaten had dat al die drukte en al dat volk, die vlagjes en ballonnen, die oh's en die ah's, allemaal rond hem draaiden. Maar dat er een berg nieuw speelgoed op hem lag te wachten wist hij blijkbaar wel. En daarom was hij er deze ochtend al om zeven uur als de kippen bij. Nog een geluk dat ik na de koffie niet meer had gedronken, want ik had de vroege shift.

Dat we dat nog gaan doen deze zomer. Maar nu is het wel eerst aan iemand anders. Want mijn met veel liefde en grasschaar getrimde vier vierkante meter gras zag er deze morgen toch heel wat minder florissant uit.

Technorati Tags: ,

1 opmerking:

De tante van de toekomstige van Walt zei

Allemaal goed en wel zo'n turkse bakker die laat open is. Maar wat doen jullie als jullie om 22u beseffen dat je brood vergeten kopen bent voor de ochtend erna?(en ik ben daar realistisch in: 's morgens naar de bakker lopen, dat doƩ ik niet)

't is niet dat ik racist ben, maar op brood-gebied ben ik redelijk chauvinistisch: ik wil een Belgisch brood! Een blokske met 13 granen! Of een rondje met zemelen! Dus die Turkse bakker dat is geen optie voor mij.

Om kort te zijn: ik was laatst behoorlijk pissed als ik na een goeie 40 minuten fietsen besefte dat het aanbod broodautomaten in Gent veel te klein is. En die ene broodautomaat die ik op mijn fietstocht tegenkwam was natuurlijk al lang geplunderd was om 22u. Het enige wat er nog inzat, waren 2 zielige witte pistolets. Van die harde. En dat lust ik niet.