09 mei 2007

Echo 8

Ja, het gebeurt wel eens dat onze gynecoloog wordt weggeroepen voor een bevalling maar veel last hebben we daar nog niet van gehad. Geen uren zitten wachten of afspraken op onmogelijke uren. We horen wel eens veel minder prettige verhalen. Maar vandaag ging het echt wel bijzonder vlot. Stipt om half acht kwamen we de lege wachtkamer binnen en precies een half uur later zaten we terug in de auto.

Nog vier (!) weken te gaan. Met nummer 2, die intussen 31,5 cm meet (update!) en 2,8 kg weegt, gaat alles uitstekend en met A ook. Deze keer wel terug een filmpje van de echo. Voor de volledigheid, want veel valt er nu niet meer uit op te maken. Net zoals dat bij W het geval was, is het hoofdje van nummer 2 enkele weken voor op schema. 39 weken en vier dagen, gaf de boordcomputer van het echotoestel aan. Het hoofdje is al bijna aan de eindmeet, nu de rest nog.

Ook wij zijn er intussen (bijna) helemaal klaar voor. De tweede kinderkamer is gepleisterd (ik denk niet dat nummer 2 het erg zal vinden om enkele maanden op witte muren te kijken), de parketvloer is besteld en raakt waarschijnlijk nog net op tijd gelegd. Nog vijf dagen werken en dan heeft A nog zee├źn van tijd om de gordijnen te maken. Geboortekaartje: check! Geboortelijst: check! Check, check, check! Zijn we nog iets vergeten?

Wat voorafging: echo 1+2, 3, 4, 5, 6, 7.

Tags: , ,

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat ben ik benieuwd naar de naam van nummer twee :)

Groetjes
Sara