12 april 2007

Echo 7

Helaas, geen filmpje deze keer. De gynecoloog werd weggeroepen voor niet één, maar meteen twee bevallingen, en zodoende werd de afspraak vanavond enkele uren uitgesteld. Of het waren de naweeën van vijf dagen verwennerij bij de grootouders of hij had een véél te leuke dag en avond (net uit bad kwamen de buren hem om zeven uur halen om naar een nest pas geboren caviaatjes te gaan kijken) achter de rug, maar W was vanavond met geen stokken in bed te krijgen. Misschien moeten ze in de crèche zijn middagdutjes (vandaag weer 3 uur) maar wat beginnen inkorten. Ja, hij zal het lastig hebben morgenvroeg. Tiens, van wie zou hij dat hebben?

En in alle drukte was A de videoband vergeten natuurlijk. De reeks echo's van onze nummer twee zal dus niet compleet zijn. Jammer, maar zo erg is dat nu ook weer niet. Want als het even meezit volgen er nog vier.

Maar, veel belangrijker, met nummer twee gaat alles goed. 28,5 cm groot (update!) intussen (het gewicht stond niet op de print die A meekreeg). En de gynecoloog stelde A gerust, nummer twee houdt het nog wel acht weken uit in haar buik.

Wat voorafging: echo 1+2, 3, 4, 5, 6.

Tags: , ,

Geen opmerkingen: