01 april 2007

Vakantiestemming

Een feestweekend en prachtig lenteweer, meer hebben we niet nodig om helemaal in vakantiestemming te komen. Maar in tegenstelling tot de tienduizenden Belgen die afgelopen weekend naar de zon of naar de sneeuw zijn vertrokken, hebben wij nog geen vakantie. Nog niet. En na drie maand onafgebroken werken kan dat weekje er best nog bij.

Een feestelijk weekend dus. Mama werd enkele weken geleden 65 en had nog een cadeau tegoed. "Een dag vol verrassingen", stond er in de brief die ze op haar verjaardag kreeg. En dat was niet gelogen. Ze werd zaterdag door zus en A op sleeptouw genomen in Antwerpen. Na een voormiddag wellness en shopping werd ze in de Zoo opgewacht door de mannen en de kleinkinderen (iets later dan voorzien omdat we onze trein hadden gemist). Heerlijk om te zien hoe W met open mond (en met een ietwat wazige blik want voor een middagdutje hadden we geen tijd gehad) naar de olifanten, giraffen, leeuwen, krokodillen -en al die andere dieren die hij alleen maar uit zijn boekjes kent- zat te kijken. Terug in Gent werd de avond gepast afgeloten in Fin du monde.

Morgen is er een andere mama jarig en dus mochten we vanmiddag al opnieuw aan een feestdis aanschuiven. En vrijdag zagen we J & I nog eens terug, dat was intussen (schande!) ook al van oudejaarsavond geleden. Ja, meer moest dat niet zijn. En dat was ook wat W wou zeggen, toen die zich vanavond met enorm veel plezier liet onderstoppen.

Tags: , , , , ,

Geen opmerkingen: