11 maart 2007

De huisdokter

Hier wat verderop in onze Peerstraat staat er een huis te koop. Voor u naar de foto's kijkt, verklap ik alvast het prijskaartje: 299.000 euro (om op de immosites ook gevonden te worden door mensen die een huis zoeken dat minder dan 300.000 euro kost, doe je natuurlijk graag 1000 euro van je prijs af). Toch veel geld voor een niet al te groot huis. Ook nog even opmerken dat je in die "dubbele garage" alleen maar twee Smarts kan parkeren. Eén van de woorden die spontaan bij u opkomen bij het bekijken van de foto's is ongetwijfeld ook "karakterloos".

Het was de voorbije dagen erg druk in en rond dat huis. Ik merkte een televisieploeg op, Peter Van Asbroeck en een bestelwagen van "De Huisdokter" van VIJFtv. En over dat programma, dat binnenkort op die zender "voor de moderne vrouw" te zien is, lazen we:

In "De huisdokter" zal Peter Van Asbroeck samen met een specialist proberen een karakterloos en verwaarloosd huis te verkopen. Van Asbroeck is een fervent klusser. Hij deed ervaring op bij de renovatie van zijn eigen huis.

Ja, dat soort klussers kennen we. En u heeft ook The Block en De Brekers (om er maar een paar te noemen) gezien, dus u weet hoe het er in dergelijke programma's aan toegaat. 299.000 euro da's wel degelijk 12 miljoen hé. Ouch.

Tags: , , , ,

1 opmerking:

Barton zei

Er is natuurlijk een verschil tussen de vraagprijs en wat jij biedt hé.