12 november 2006

Droge voeding, kassa vier

Het lijkt wel alsof de weekends alsmaar korter worden.

A moest gisteren werken, dus mocht ik W nog eens een dagje entertainen. Hij is intussen weer helemaal de oude. Er gaat blijkbaar niks boven zijn bedje thuis, want hij sliep weer mooi het klokje rond, van acht tot acht. En 's middags deed hij er nog een dut van twaalf tot bijna half vier (en dan ben ik hem zachtjes gaan wakker maken) bovenop. Het was er trouwens aan te merken dat W bijna een hele week niet thuis was geweest. Want op elke "neen!", volgde een geweldige scène en dat zijn we niet van hem gewend.

Deze middag kregen W en nichtje M van oma en opa Merelbeke al een vroeg Sinterklaas-geschenk. Voor elk (een slimme zet van mama) een winkelkarretje en een kassa met alles erop en eraan (ja, alles, zelfs een micro om de non-food verantwoordelijke op te roepen). M is vijf maand ouder dan W. Nu nog een groot verschil maar toch lukt het samen spelen alsmaar beter. Dat wij ons dringend eens een videocamera moeten aanschaffen om al die goddelijke momenten vast te leggen. Hoe die twee op hun stoeltjes naar de Teletubbies zaten te kijken, bijvoorbeeld. Of W die in het jasje van M de show stal. Zonder overdrijven, we lagen vijf minuten strike van het lachen.

Zoef. En toen was het bijna maandag. En hoe was uw weekend?

1 opmerking:

DJ zei

Volgens mij worden de weekends inderdaad korter. Zeker omdat het iets is waar je zo naar uitkijkt na (alweer) een stresserende werkweek. Hopelijk is het gauw weer weekend. Maar eerst nog een paar daagjes ons broek komen verslijten en grijze haren kweken...