27 augustus 2006

Visje

De Gentse binnenwateren, wij krijgen er duidelijk maar geen genoeg van. Met een bonte bende (na wat last minute afvallers en bijna evenveel dito kandidaten, nog altijd 36 man) verzamelden we gisterenavond aan de Blaarmeersen voor een kajak- en kanotocht van 10 kilometer. Onder professionele begeleiding, natuurlijk.

We gingen te water aan de Gordunakaai ("Aan de Bocht", als het helemaal juist moet zijn) en nadat we behoedzaam de watersportbaan hadden overgestoken ging het verder via de Constant Dosscheweg, Leiekaai, Coupure, Lindelei, Recolettenlei (en ik sla voor het gemak nog wat leien over), om na een ommetje langs het Gravensteen aan de Korenlei aan land te gaan. Tijd voor hapjes en drankjes! En daarna ging het met fakkels via een iets kortere weg terug naar de Blaarmeersen. Nat werden we allemaal, maar in tegenstelling tot de Big Jump was het deze keer niet de bedoeling dat we in het water zouden belanden. Helaas maakte de oudste boot op een onfortuinlijke manier slagzij en moesten we toch nog "Visje!" roepen.

Nog meer dan Temptation Island is samen in een duozit kajak te water gaan, de ultieme relatietest. "Links! Rechts! Sturen godverdomme! Zo rap niet! Remmen!", ja hoor, het was van dat. Maar ik had het al eens veel erger meegemaakt.

Veel kandidaten om achteraf (het was al na half één) nog iets te gaan drinken vonden we niet meer en ook wij haakten na een warme douche af. In ieder geval, een aanrader. En u heeft nog tot eind september om ons voorbeeld te volgen (deze link blijkt vanavond niet te werken).

Technorati Tags:

1 opmerking:

dj sss zei

thanx for nice evening!
tip voor degene die het ook eens zouden wagen: slappe lach en simultaan peddelen gaan niet samen