17 augustus 2006

Oude wijven

Het eerste half uur stonk het geweldig naar oude wijven. Gelukkig stapten ze in Brussel-Zuid allemaal van de trein. Ergens rond Alken had ik De Morgen van vandaag helemaal uit. Maar dan ook echt hélemaal. Zelfs de televisie- (dit najaar een nieuwe reeks van Extra's op BBC!) en sportpagina's (bende pottestampers!). Ook veel zever gelezen. Over dag- en nachttandpasta, knorrige oude wijven (toevallig!), erectieproblemen (ha interessant, dacht ik, maar helaas, het ging niet over mijn probleem) en de gsmverslaving van de Belgen (ik voelde me nog minder aangesproken). Zou het komkommertijd zijn?

Ik was ook vergeten dat het station, als je dat al een station kan noemen, van Kiewit nog een heel eind van het festivalterrein verwijderd ligt. En nog verder van de backstage. Zeker na een drukke werkdag en een treinreis van 2 uur en een kwart. Maar al bij al viel de trip naar Pukkelpop nog best mee. En toen ik om iets voor acht dan echt was waar ik moest zijn, had ik nog maar een groep of 50 gemist. Niet dat we daar om malen. Want in het crewrestaurant serveerden ze ook dit jaar mosselen. Micro's denk ik, want veel vlees zat er niet aan.

Enfin, mocht u de komende dagen niet weten waar geklikt, kan ik u anders dit wel van harte aanbevelen. Er wordt hard aan gewerkt.

1 opmerking:

Barton zei

Ah, tegenwoordig kan je op de mensen niet meer rekenen. Babyshambles daagt niet op, Dimboo komt te laat! Wat is dat toch!? Trouwens, nen mossel is ne vis en geen vlees! En hoe, wonen de ouw wijven allemaal in Brussel Zuid? Weird, weird. Voor mij nog een pintje!