31 januari 2008

Goede voornemens

Van die woensdag, filmdag is helaas bitter weinig in huis gekomen. Sinds het filmfestival heb ik geen voet meer gezet in de bioscoop. Aangezien woensdag nu W-dag is, zal het er ook niet meteen op beteren.

En toch wil ik dit jaar meer films zien in de bioscoop. Ik streef naar één film om de veertien dagen, al weet ik nu al dat ik blij zal mogen zijn met één film per maand (neen, dat is niet hetzelfde, reken maar uit). Want januari zit er reeds op en ik ben natuurlijk nog niet in de cinema geraakt.

Maar daar komt snel verandering in. Zaterdag gaan we alvast naar Aanrijding in Moscou kijken (en met "we" bedoel ik deze keer wel degelijk A en ik), de eerste Vlaamse film sinds Steve + Sky (2004) die ik in de cinema wil zien.

Verder wil ik dit jaar zeker deze films niet missen:

Cloverfield (release 6 februari 2008, trailer), maar dat wist u al.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (21 mei 2008). Als Spielberg, Lucas én Ford vinden dat ze na bijna 20 jaar nog iets aan de Indiana Jones-saga kunnen toevoegen, kan dit niet tegenvallen. Toch?

Quantum of Solace (5 november 2008), oftewel Bond 22. Uiteraard.

The Curious Case of Benjamin Button (december 2008). De nieuwe David Fincher. Enough said. Ik zit trouwens nog steeds te wachten op de DVD-release van de director's cut van Zodiac.

Tags: , , , , , ,

1 opmerking:

f zei

en no country for old men? beestige film!