06 juni 2007

Echo 11

Het is nog niet voor morgen of overmorgen. Waarschijnlijk wel binnen de week. En als het nog langer zou duren dan wordt de bevalling volgende week vrijdag (15 juni) ingeleid. Het was niet meteen wat we wilden horen.

De kans dat nummer twee op verkiezings- en vaderdag ter wereld komt, is dus weer wat groter geworden. Elke stem telt en dus heb ik maar meteen een attest gevraagd aan de gynaecoloog om, moest dat nodig zijn, bij onze volmachten te voegen (nu nog iemand vinden die voor ons kan/wil gaan stemmen). Neen, het is helemaal niet erg dat nummer twee een beetje op zich laat wachten. A verveelt zich nog niet en slaapt nog behoorlijk, al gaat de kwaliteit van haar nachtrust nu wel snel bergaf.

Voor de volledigheid nog het filmpje van echo 11. Het echotoestel schat het gewicht van nummer twee nu op 3698 gram, 209 gram meer dan vorige week (met een foutenmarge van ongeveer 550 gram). We zouden dus wel eens aan twaalf filmpjes kunnen geraken. Wij zijn er intussen wel helemaal op uitgekeken.

Wat voorafging: echo 1+2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Tags: , ,

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat zeggen ze nu weer dat je moet doen als de bevalling op zich laat wachten? Hebben ze daar geen trucjes voor? ;-)

freya zei

en op kasseien fietsen schijnt ook te helpen. of bedoelde de anonieme commenter dát misschien? :-)