18 oktober 2008

Filmfestival 2008 (3)

Ziezo, het filmfestival zit er weer op. Twaalf films gezien. Meer moest dat niet zijn. Want het was toch een beetje een uitputtingsslag, vooral de laatste dagen. Volgend jaar een paar namiddagen vakantie nemen zodat ons avondprogramma iets minder vol zit.

Al bij al best tevreden met het parcours dat ik had uitgestippeld. Er zaten niet echt uitschieters tussen, maar zeker ook geen echte tegenvallers. We hebben de voorbije tien dagen toch een mooie wereldreis gemaakt, weliswaar vanuit onze cinemazetel: Denemarken, Kroatië, Nieuw-Zeeland, Italië, VS (New York, Francisco, ergens in de staat Washington), Iran, Tsjetsjenië, Taiwan en tenslotte -hoe kan het ook anders- Nederland.

Later misschien meer over de films die ik afgelopen week zag. Maar nu moeten we eerst gaan bekomen in de Ardennen. Meer bepaald in het boekendorpje Redu. Nu ja, veel tijd om uit te rusten zal er niet zijn. Want ze zijn deze ochtend zonder mij vertrokken. Dat betekent dat ik morgen een treinreis van bijna drie uur voor de boeg heb. En dan zal het weekend alweer voor de helft voorbij zijn.

Tags: ,

Geen opmerkingen: