27 oktober 2008

Buren (4)

Derde keer, goeie keer, jawel. We hebben nieuwe buren! Het huis aan onze rechterkant werd reeds op 5 september verkocht. Maar dan was er nog een recht van hoger bod en moest er ook nog betaald worden (neem ik aan). Maar afgelopen weekend werd die spuuglelijke fluo affiche eindelijk van de gevel geschraapt. En zodoende is er naast ons, na welgeteld vijf jaar en drie maanden, terug leven in de brouwerij.

Via via kennen we onze nieuwe buren al (de wereld wordt alsmaar kleiner, hopelijk vallen we er straks niet af) en A heeft ze vorige maand al ontmoet op de Trezekeskermis (toen ze eigenlijk, feitelijk nog niet onze nieuwe buren waren).

Het wordt toch even wennen aan dat doffe gestommel (het zal, vrees ik, de komende maanden niet bij gestommel blijven). Is dat S die uit zijn bed is gevallen? Neen, dat zijn de buren maar. En net nu hij terug weer goed ter been -euh, poot- is, moet Sammy met lede ogen aanzien hoe zijn favoriete jachtterrein (het ongedierte kweekt er vrolijk op los in zo'n overwoekerde tuin) wordt kaalgeslagen.

Tags: , , ,

1 opmerking:

Anoniem zei

en voor hoeveel is het dan verkocht geraakt?