08 september 2008

VT4

Mag ik nog eens een boompje opzetten over VT4? Meer bepaald over hun irritante gewoonte om telkens twee afleveringen van Lost aan elkaar te plakken. Eigenlijk stoort me dat alleen maar omdat ze daarbij de cruciale "Previously on Lost"-intro wegknippen. Ze zijn daar in Zaventem blijkbaar geen fan, anders zouden ze wel weten hoe belangrijk die 50 seconden zijn.

Waarom willen ze bij VT4 eigenlijk zo snel van deze topserie af? Want door de staking van de Amerikaanse scenarioschrijvers vorig jaar telt het vierde seizoen van Lost immers maar 14 in plaats van de gebruikelijke 23 of 24 afleveringen. Aan dit tempo hebben we dus nog maar vijf weken meer te gaan.

En ze maken het dit tv-seizoen wel erg bont bij VT4. Want ook "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", eerder al door ons getipt, staat geprogrammeerd op maandagavond, onmiddellijk na Lost. En u mag onmiddellijk letterlijk nemen, want ik heb niet eens de tijd om een nieuw schijfje in de dvd-recorder te schuiven. Tijdens Lost zien we Tia minstens vijf keer aanschuiven aan het Pizza Hut-buffet, maar tussen Lost en Terminator kan er plots geen reclameblok meer vanaf.

Tags: , , , ,

1 opmerking:

kat zei

Ha die Tia toch! Ze zou onderwijl toch al moddervet mogen zijn.
Ik skip beide, met inhaling op lange termijn als een optie. I feel for you though. VT4 heeft slechte gewoontes.