20 november 2007

Lost

Afgelopen weekend eindelijk de ontknoping van Lost 3 gezien. De helft van het seizoen gezien op VT4 maar na aflevering 12 liep het fout. In slaap gevallen tijdens Terzake (ongelooflijk slaapverwekkend die formatie) en toen ik wakker werd, was er al een uur voorbij en had het dus geen zin meer om de dvd-recorder aan te zetten. Inderdaad, aangezien A allergisch is aan Lost -alleen al de muziek jaagt haar op de kast, moet ik Lost noodgedwongen in uitgesteld relay bekijken.

Dan maar de dvd-box gekocht (tegen een scherpe prijs in de Colruyt). Absoluut voor herhaling vatbaar. Niet alleen omdat ik dan geen reclameonderbrekingen moet doorspoelen en kan genieten van surround-geluid, ik erger mij ook al langer aan het feit dat VT4 het nodig vindt twee afleveringen aan mekaar te plakken. Waardoor de "Previously on Lost"-intro voor elke aflevering (geen overbodige luxe bij een serie zoals Lost en aangezien er daarin ook wordt teruggeblikt naar de vorige twee seizoenen eigenlijk zelfs noodzakelijk om goed te kunnen volgen) op de montagetafel sneuvelt.

Volgend jaar wacht ik dus gewoon op de dvd-release. Dat heeft wel als nadeel dat Lost dan in mijn buurt wekenlang een taboeonderwerp is.

Up next: Battlestar Gallectica seizoen 2 (lang geleden al een handvol afleveringen van gezien maar ik begin opnieuw bij het begin) en Prison Break seizoen 2. Daarmee zullen we wel zoet zijn tot na de kerstvakantie.

Tags: , , ,

Geen opmerkingen: