25 april 2006

Bikkembergs

Eens goed gelachen toen ik zaterdag mijn weekendkrant opensloeg. "Beroemdheden pronken met namaakkledij Bikkembergs", las ik op pagina 2. Over Dirk Bikkembergs die de strijd aanbindt met de namaakindustrie. "De ontwerpen van Bikkembergs zijn ongekend populair, vooral dan die met de print van een voetballer met daarrond de naam van de maker. Zelfs volwassenen voelen zich er hip en sportief in."

Die dingen kosten veel geld, heb ik mij laten vertellen. En worden dus aan de lopende band nagemaakt. En echt en fake van elkaar onderscheiden, makkelijk is het niet. Nicole en Hugo kunnen er intussen over meepraten.

Als er echt zoiets bestond als the fashion police, Bikkembergs zat al lang achter slot en grendel. For life. Lelijk! En dan Dirk "I'm so the only gay in the village!" Bikkembergs zelf. Bah! Maar de Ronny's en Marina's, alsook een groot deel van de allochtone bevolking hier in de omgeving (zowel Noord-Afrikanen als Oost-Europeanen, trouwens), die lusten het duidelijk wel.

Neen, voor deze jongen enkel Mexx. The only pants that does do my ass justice. Yeah baby!

Technorati Tags: , ,

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Kunnen Dolce & Gabbana er nog bij, achter dat slot en grendel?

DJ zei

Eindelijk eens iemand die uitkomt voor zijn mening wat bikkembergs en andere betreft. Deze kledij is toch echt wel voor snobs bedoeld. En snobs wonen niet enkel in Antwerpen maar je ziet ze overal, net als onkruid.

Anoniem zei

Leuk tijdverdrijf: gaan winkelen in de Veldstraat, de Antwerpse Meir of andere shopwalhalla's (liefst op een drukke zaterdagmiddag) en dan de Bikkenbergs-T-shirts spotten! Ongelofelijk hoeveel mensen zonder smaak er bestaan...die hopen een persoonlijkheid gratis te krijgen bij aankoop van zo'n t-shirt...