23 juli 2007

Groot bed

W is de laatste maanden geweldig gegroeid. 89 cm, mat (meten, mat, gemeten, jawel) de verpleegster van Kind & Gezin enkele weken geleden. Waarmee hij nu bijna helemaal bovenaan de groeicurve staat. We hadden het zelf ook al in de gaten want zijn kinderbedje (met van die spijltjes) werd zo langzamerhand veel te klein. Om hem niet van de ene verandering (de komst van S, weet u wel) in de andere te storten, hadden we de aanschaf van een "groot bed" nog even uitgesteld.

Maar het kon echt niet meer zijn. W is een wroeter en hij draait elke nacht verschillende keren 360 graden in zijn bed. En het kan niet anders dan dat hij daarbij evenveel keren tegen de spijlen botst.

Vrijdag lieten we de Gentse Feesten dus even voor wat ze waren (het was toch geen weer) en trokken we naar de Ikea. Eén Vikare meegroeibed alstublief, de bijhorende matras en nog wat beddengoed erbij en om half twaalf zaten wel al in het Ikea-restaurant. Typisch Ikea, dat bed. En dat bedoel ik (ook) deze keer positief. Mooi, functioneel en goed uitgedacht design voor geen geld (89 euro!). Alleen jammer dat de winkelbediende (correctie: de Ikea-computer) niet wist dat er al een lattenbodem in de doos zat en dat we er nu dus een (dat helemaal niet in het Vikare-bed past) op overschot hebben (en A een excuus heeft om binnen de 30 dagen nog eens terug te gaan).

W is in de wolken met zijn nieuwe bed. Hij is er nog niet alleen uitgestapt (iets waar ik op voorhand wel wat schrik voor had), nochtans zijn er geen stijlen meer die hem tegenhouden. En hij ziet er plots nóg groter uit in dat bed.

Tags: , ,

2 opmerkingen:

Anoniem zei

A, ik ken hier 2 kandidaten die zich spontaan aanbieden voor een Ikea bezoek!

F&A

Anoniem zei

En ge moet op voorhand eens bellen naar ikea. En eens (een klein beetje) van uwen tak maken, dat dat geen werken zijn, dat je nu terug naar Ternat moet rijden! Vanuit Gent! ... en dan gaan ze zeggen... 'we zullen u een kilometer vergoeding betalen.' Echt waar :)

groetjes
Sara