05 juli 2007

Parkeervrij

De verkeershinder begint al op vrijdag 6 juli. Dan worden de Kerchovelaan, Godshuizenlaan, Antonius Triestlaan en Einde Were parkeervrij. Een dag later komen daar onder meer Drongensesteenweg, Rooigemlaan, Martelaarslaan, Groot-Brittanniƫlaan, Ledeganckstraat en LeopoldII-laan bij.

Dat lazen we enkele maanden geleden in de krant. En in de plaats van parkeervrij las ik verkeerdelijk verkeersvrij. Silly me. De Rooigemlaan blijft wel degelijk open tot maandagmiddag 12 uur (en het stuk tussen Palinghuizen en de Brugsesteenweg de hele tijd, weliswaar alleen voor "plaatselijk verkeer").

Enfin, de Tour komt er aan. Nog vier dagen om een goed plekje uit te kiezen om de karavaan te zien passeren. Iedereen wil natuurlijk de aankomst zien dus dat is al uitgesloten, zeker als we W (en S, als het weer het toelaat) willen meenemen. Het kruispunt Drongensesteenweg-Rooigemlaan lijkt me wel iets, al zullen we daar ook niet alleen staan. En als de renners ons voorbij gezoefd zijn, hollen we vlug naar het terrein van BBSC Gent Knights (de base- en softballclub) aan de Drongensesteenweg om op groot scherm naar de aankomst te kijken.

Tags: , ,

Geen opmerkingen: