19 maart 2006

Vet

Zaterdag frieten en een garnaalkroket gegeten in de schaduw van de IJzertoren. Een groot pak. Dat ik dan nog met iedereen heb gedeeld omdat je anders niet zag dat ik er aan was begonnen. En honger dat ik had toen ik het bestelde.

Maar het was nog wel om meer redenen een beetje een vreemd weekend. Eentje dat gelijk niet echt op gang wou komen. Maar wel weer voorbij was voor ik het goed en wel in de mot had. Allemaal de schuld van de zoveelste verkoudheid waarmee ik vrijdag van het werk kwam. Typisch. Met als voornaamste klacht: een zwaar hoofd. Het liefst van al had ik dan ook het hele weekend geslapen. Niet dat we ons niet geamuseerd hebben hoor, verre van. Maar ik was er gelijk niet echt bij. Zo ben ik vrijdag naar Syriana gaan kijken. Geweldige film, maar ik moest nadien aan mijn gezelschap vragen hoe dat nu toch allemaal in mekaar zat. Normaal vragen ze dat aan mij! Enfin, opnieuw te bekijken op dvd dus. En zaterdagavond heb ik in een vol en gezellig café aan de andere kant van de IJzertoren het concept microslaap gedemonstreerd. Chapeau, dimboo. Morgen beter dus. Een nieuwe week. Ik heb er anders geweldig veel zin in.

Technorati Tags: , ,

2 opmerkingen:

kid k zei

Het feit dat Dimboo Syriana niet begreep kwam waarschijnlijk doordat de vertooning in kwestie verstoord werd door een binnenval van de Kinepolis security, omdat een man op de bovenste rij zich liet "besnuffelen". Of misschien was dat voor een andere reden. (die binnenval)

kid k zei

Save the porn-stache!!!