17 juli 2008

De laatste dag

Morgen de laatste dag op het werk. Stipt om drie uur wandel ik met mijn, speciaal voor de gelegenheid gekochte, Curver-box met persoonlijke spullen —en met een even brede grijns als Kevin Spacey in "American Beauty"— naar beneden en dan trakteer ik samen met enkele jarige collega's de rest van de bende op een dessertbuffet en aangepast geestrijk vocht.

Het zal een beetje raar doen, denk ik. Toch voor een volle vijf seconden. Want lang kunnen we er niet bij stilstaan. Een paar uur later worden we al op een trouwfeest verwacht.

Niettegenstaande ik een reputatie hoog te houden heb op trouwfeesten, zullen we moeten feesten met de handrem op. Want zaterdag vertrekken we bij het krieken van de dag naar Bretagne. Voor minstens twee weken. Minstens, want als het weer meezit en de jongens er zin in hebben, blijven we wel nog even plakken.

Niet dat wij ons zorgen maken over het weer want als ik op vakantie vertrek is het gegarandeerd goed weer (wordt het niet eens tijd dat ze daar een weerspreuk over verzinnen?). "Eindelijk mooi weer op komst", bloklettert DSO. We hadden niks anders verwacht.

En tot slot: what a difference a year makes. Toen we vorige zomer in Bretagne zaten, vroegen we ons af of we nog geen regering hadden. Een jaar later zijn we weer bij af. Jaja, plezier dat we daar al aan beleefd hebben!

Tags: , , ,

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ken uw reputatie op trouwfeesten maar al te goed :-)

Wij zitten van 26 tot 9 augustus in Maubuisson... ge zijt altijd welkom!

Groetjes en geniet van jullie vakantie,
Sara