23 januari 2009

Vreemd

Volgens de laatste berichten gedraagt de dader van de steekpartij in het kinderdagverblijf in Sint-Gillis-Dendermonde, die momenteel wordt ondervraagd, zich "erg vreemd". No shit.

Weet je wat ik vreemd vind? Dat de VRT de uitzending van "Steracteur Sterartiest" op Eén schrapte zogezegd omdat "het niet past om op een dag dat zo'n drama plaatsvond, een showprogramma uit te zenden". Om na het vervangprogramma (de niet onaardige film "Finding Neverland") wel doodleuk en zoals gepland "Die Hard: With a Vengeance" uit te zenden. Waarin Bruce Willis onder meer een bom in een basisschool moet onschadelijk maken. Dat lijkt me anders ook niet bepaald "gepast".

Hebben we op een dag als vandaag niet allemaal behoefte aan een beetje ontspanning waarbij we onze hersens -al is het maar heel even- op non-actief kunnen zetten? En is dat nu net niet precies wat "Steracteur Sterartiest" is? Nu, aan mij is het niet besteed, zelfs niet vandaag. Ik heb Canvas gekeken. Willy's & Marjetten en de finale van Comedy Casino. Is dat dan geen "showprogramma" misschien?

Tags: , , ,

Geen opmerkingen: