18 juni 2008

1 jaar

Voilà, nog een kroon voor de verzameling. Vandaag vierden we de eerste verjaardag van S. Geen grote festiviteiten maar een simpel feestje in de crèche. We doen het later wel eens uitbundiger over, dachten we toen we zagen dat zijn verjaardag op een doordeweekse woensdag viel. Maar gezien de propvolle agenda zal dat er waarschijnlijk niet meer van komen.

Ja, dat jaar is voorbijgevlogen. We zullen waarschijnlijk snel vergeten zijn hoe intensief en vermoeiend het wel was. Sinds enkele weken slaapt S eindelijk door. En ook al wordt hij de hele week al veel te vroeg wakker (tussen 5 en 6), het is toch een wereld van verschil.

S is een flinke kerel die weet wat hij wil. Een kleine dwingeland, soms. Die zich nog niet goed zelf kan bezighouden maar wel altijd geëntertaind wil worden. Goedlachs, met een glimlach waar je van wegsmelt. Hij staat stevig op zijn benen en stapt al gezwind aan één handje. Nog even en hij is vertrokken. Een echte waterrat, het liefst van al zou hij de hele dag in bad zitten. Roekeloos en daarmee de tegenpool van zijn broer. Voor je er erg in hebt, zit hij halverwege de trap. Het traphekje dat we voor W hebben gekocht zal toch nog van pas komen. Nu ik er over nadenk, we hebben zijn park te snel opgeborgen.

Dat belooft voor de volgende 12 maanden, ik kijk er nu al naar uit.

Tags: ,

Geen opmerkingen: