07 april 2008

Kinderfiets

Ook voor W zit de paasvakantie er nu op. Dat wordt wellicht weer wennen want hij werd de voorbije twee weken flink verwend. Tijdens de eerste week van de vakantie trokken we vier dagen naar Het Vennenbos. Het bleek een waarlijk paradijs voor W: van zijn kamer in onze speciale kinderbungalow over de kinderboerderij tot de binnenspeeltuin. Alleen het subtropisch zwembad was niet echt aan hem besteed. W is geen held en al zeker niet in het water. Maar we werken er aan.

We waren nog maar goed een dag terug thuis of we mochten voor W een (erg) laat Sinterklaas-cadeau gaan ophalen. Zijn eerste fiets. We wisten op voorhand dat we hem daarmee geen groter cadeau konden doen. Hij zit dan ook al een week vastgeplakt op "zijn brommer". En na het zoveelste blokje om (de buren denken intussen dat we hen in de gaten houden) geeft hij op het terras gewoon verder gas.

Vorige week woensdag, tussen twee logeerpartijen bij de grootouders door, trok ik met W naar Oostende. Samen met m'n zus en het nichtje van W. En de fietsjes natuurlijk. W en M gaven op de dijk van jetje en wij hadden alle moeite van de wereld om ze bij te houden. Van de Koninklijke Gaanderijen ging het naar het Casino en terug. En na de kinderspaghetti en de mosselen raceten we gewoon verder naar het Weststaketsel.

Grandioos om die twee, die om de paar honderd meter van fiets wisselden (u dacht toch niet dat we W een roze fiets hadden gekocht?), bezig te zien. De glimlach op de gezichten van de wandelaars die ze passeerden was anders ook geld waard.

Tags: , , ,

1 opmerking:

Taxus zei

vennenbos, was dat vroeger geen tv-serie à la Wittekerke?
Trouwens is roos niet voor mannen en blauw voor vrouwen? :-) Allez toch in mijn wereld :-)