18 november 2007

Reus

Onze reus is vandaag 5 maand geworden. Vorige week werd S bij Kind & Gezin nog eens gemeten en gewogen. 70 cm groot en 8 kilogram zwaar. Daarmee heeft zijn groeicurve een serieuze knik naar boven gemaakt. Op honderd leeftijdsgenoten zijn er nu maar drie meer die groter zijn of meer wegen. S is duidelijk vastbesloten om zijn broer in te halen. Hij weegt nu al meer dan W op negen (!) maand.

Reuzen huilen niet. Ze brullen. Op een vreselijk dwingende toon. Vandaag de hele dag door. Het begon zelfs A op de zenuwen te werken. Er zat hem iets dwars, dat was duidelijk. Maar wat?

Na een helse week hadden we gehoopt het vandaag rustig aan te kunnen doen. Helaas. Het is nu al de tweede zondag op rij dat ik het eigenlijk niet erg vind dat het morgen maandag is. En dat wil wat zeggen.

Tags: , ,

3 opmerkingen:

Anoniem zei

En is hij niet ziek? Misschien een oorontsteking of iets anders dat niet direct aan de buitenkant te zien is?

Groetjes,
Sara

Joren zei

Een kleine vergelijking: F (die toch een maand ouder is) mocht ook nog eens op bezoek bij Kind en Gezin. En wat bleek? 6,580kg en 66cm.
Als het ooit iets wordt tussen S en F, dan zal S haar goed kunnen beschermen (of de snoodaards wegjagen met zijn gebrul...)

En wanneer, o wanneer zien we elkaar nog eens?
J

dimboo zei

Toen was hij niet ziek, maar intussen wel. Hij brult niet meer, hij blaft. Als een hese pekinees. Zielig!