12 november 2007

Als de kat van huis is ... (bis)

Als de kat van huis is, gaan wij met de andere muizen dansen. Op I Love Techno. Dat was lang geleden, maar veel is er nog niet veranderd. Alhoewel, met de Klaxons stond er voor het eerst ook een rockgroep op de affiche. Ze speelden voor een halflege Orange Room en dat had alles te maken met het rotslechte geluid. Waarom ze van De Morgen nog drie sterren kregen is mij een raadsel. Voor hun inzet waarschijnlijk.

Ook helder was de stuiterende pop van het vooraf zwaar bediscussieerde Britse Klaxons (***). De Britten worstelden met de sound van de Orange Room, maar gaven hun beste Belgische optreden tot nu toe. Het publiek zong haast alle songs mee en trok zich van de muurtjes in de hoofden van de diehardtechnoliefhebbers niets aan.

Als dát het beste Belgische optreden van de Klaxons was, ben ik blij dat ik die andere niet gezien heb.

Behalve omdat het een goed excuus was om de kinderen uit te besteden (*), wou ik naar I Love Techno voor Underworld. Maar die annuleerden vorige week hun volledige Europese tournee. Niet getreurd (of toch maar een klein beetje), want zo kon ik de volledige set van Digitalism zien en dat maakte veel goed.

Hoe dat jonge volkje het uithoudt tot 6 uur is mij een raadsel (nu ja, niet echt). Om twee uur ging mijn licht uit en ik lag voor drie uur al in mijn bed (als je dan al eens kan uitslapen moet je er van profiteren natuurlijk).

(*) En daar deed ik W een enorm plezier mee en S sliep bij zijn meter uit tot 8 uur (dat heeft hij thuis natuurlijk nog nooit gedaan), dus zo erg zal hij het ook wel niet gevonden hebben.

Tags: , , ,

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik was er ook op I love Techno! Als 31-iger heb ik 't er toch uitgehouden tot 6uur ;-) maar ik heb natuurlijk geen peuters die op mij zitten te wachten natuurlijk, dat hoeft wel gezegd.
Ben het niet met je eens Dimi, oké het geluid was crap, maar heb toch wel genoten van Klaxons, maar misschien ben ik op voorhand al bevooroordeeld want ben al tijdje fan.
Justice was ook té gek, spijtig van trentemoller, ik geraakte niet meer binnen!
De volgende dag wel enorme koppijn gehad, maar dat nemen we dr bij! Da's de ouderdom ;-)
Volgend jaar weer!?