23 maart 2009

Vermist

Het zal morgen een week geleden zijn dat ik Sammy nog heb gezien. Last van lentekriebels (hij mag dan al gecastreerd zijn, dat maakt hem nog niet immuun voor deze tijd van het jaar)? Was hij het kattenvoer van de Colruyt beu? Is hij ergens anders zijn vijfde verjaardag gaan vieren? Wie zal het zeggen, weg is hij en ik begin mij stilletjes aan zorgen te maken.

Altijd gedacht dat Sammy veilig gevangen zat in the block (het vierkant gevormd door de huizenrijen langs de Peerstraat, Isegrimstraat, Nekkersputstraat en Perzikstraat) maar tijdens een grondige inspectie afgelopen weekend stelde ik vast dat er -zeker voor een kat- toch een paar ontsnappingsroutes zijn. Hij zal zich ongetwijfeld geweldig amuseren daar in de Bourgoyen.

Ik had gehoopt dat de maartse buien hem naar huis zouden blazen, maar helaas. Tijd voor actie dus. Morgen flyers bussen. Blijkt nu dat ik helemaal geen recente foto van hem heb.

Tags: , ,

3 opmerkingen:

Nele zei

Hopelijk hebben jullie meer geluk dan wij... Na een maandenlange verdwijning heeft Kristiaan zondag Nessie teruggevonden in ons schuurtje, onder de werkbank...Mooi gemummificeerd, dat wel. Vermoedelijk geraakt door een auto en dan daar gestorven.
Veel succes ermee alleszinds!

Anoniem zei

Volgens mij zit hij ergens in de perzikstraat. De snoeper!
Tomas

F zei

Mijn vorige kat ging soms ook wel eens voor enkele weken op stap, zeker in de kattentijd. Sammy zal misschien ergens zijn 2de jeugd aan het beleven zijn :).