09 augustus 2007

Lou Reed

Als u één van de dagen in Gent iemand opmerkt die verdacht veel op Lou Reed gelijkt, vergeet dan geen handtekening te vragen want het is wel degelijk de New Yorkse rocklegende in persoon. Jawel, Lou Reed logeert momenteel in Gent. Zijn vriendin, de performance-artieste Laurie Anderson, kreeg vorige week in het Jan Palfijnziekenhuis een kunstheup ingeplant door de in de Verenigde Staten blijkbaar zeer gerenommeerde chirurg Koen De Smet.

Een ontspannen en spraakzame Reed ging dinsdagnamiddag in de Gentse binnenstad nachtkledij shoppen voor zijn levensgezellin. Niemand in de door Reed bezochte boetieks (o.a. Rivali in de Mageleinstraat, Pand 13 en Nobita in de Henegouwenstraat) herkende de rockster.

Anderson zou intussen het ziekenhuis hebben verlaten. Samen met haar partner blijft ze naar verluidt nog enkele weken in Gent om op krachten te komen. Na "Berlin" en "New York" wijdt Reed dus misschien ook een conceptplaat aan de gezelligste en mooiste stad van Vlaanderen.

Tags: , ,

2 opmerkingen:

Freya zei

en hij heeft 2 dagen na mekaar hetzelfde gegeten in het pakhuis. de derde dag wou hij ook komen, maar toen was het pakhuis gesloten. jaja, een echte 'walk on the wild side' zit er precies niet meer in.

Anoniem zei

Maar de belgaqueen was wel open dus zijn is meneer met mevrouw anderson daar iets komen eten and he loves pouily fume uiteraard met veeel ijsblokjes...