05 juni 2006

Feest

En daarmee is ons eind vorig jaar nieuw aanlegde terras en tuin nog voor de zomer van 2006 ingezegend geraakt. En het was gezellig. En er werd gemingled. Tussen D's bende en de treinbende van A. Sommigen hadden we in een eeuwigheid al niet meer gezien. Nog anderen blijven missing in action. Drank en vlees was er genoeg. En dankzij de ruime openingsuren van de Turkse bakkers hier, bleef niemand op zijn honger zitten.

Ik weet niet of W het in de gaten had dat al die drukte en al dat volk, die vlagjes en ballonnen, die oh's en die ah's, allemaal rond hem draaiden. Maar dat er een berg nieuw speelgoed op hem lag te wachten wist hij blijkbaar wel. En daarom was hij er deze ochtend al om zeven uur als de kippen bij. Nog een geluk dat ik na de koffie niet meer had gedronken, want ik had de vroege shift.

Dat we dat nog gaan doen deze zomer. Maar nu is het wel eerst aan iemand anders. Want mijn met veel liefde en grasschaar getrimde vier vierkante meter gras zag er deze morgen toch heel wat minder florissant uit.

Technorati Tags: ,

Geen opmerkingen: